Centrale Verwarming

Een cv-systeem met watergevulde radiatoren is tegenwoordig een van de meest toegepaste manieren van verwarmen. Als vertrekpunt bij de keus van een nieuw cv-combitoestel nemen wij de eisen die u stelt aan het warmwatercomfort. Daarbij moet u ook vooruit denken.

Heeft u plannen om in de nabije toekomst een badkamer met stortdouche en zijdouches te laten installeren? Dan is het verstandig om uw toestelkeuze daar nu al op af te stemmen. Compleet met een bijpassende elektronische ruimte-thermostaat kan de kamertemperatuur vervolgens traploos geregeld worden : comfortabel en zuinig! Radiatoren die het systeem completeren zijn leverbaar in talloze modellen, kleuren en maten. Belangrijkste eis bij de keus van een nieuwe radiator is de warmteafgifte; die moet voldoende zijn voor de ruimte die verwarmd moet worden.

Een cv-ketel kopen bij de specialist
U bent op zoek naar een goede kwalitatieve vervanging voor uw huidige cv-ketel installatie? Een nieuwe cv-ketel die een stuk meer rendement genereert en duidelijk kosten- effectief is? Van Dijkhuizen Installatie is dan het aangewezen bedrijf om u op een klantvriendelijke wijze te informeren en te adviseren wat in uw situatie de beste keuze zou zijn als u overweegt om een goede cv-ketel te kopen. Een cv-ketel kopen doet u immers niet elke dag. Daarnaast is de cv-ketel een comfort verhogend middel voor uw (eigen) woning.

Service onderhoud cv en verwarming
Een onderhoudscontact houdt in dat wij 1 keer in de twee jaar bij u langs komen om aan onderhoud aan cv of onderhoud aan verwarming te doen. Hierdoor bent u verzekert van een behaaglijke temperatuur in uw huis en een goed werkende ketel. In het onderhoudscontract is het zo geregeld dat uw cv-ketel wordt schoongemaakt en hij goed gecontroleerd wordt. Onderhoud aan verwarming en onderhoud aan cv betalen zich altijd terug. Wij nemen als u een onderhoudscontract bij ons hebt, altijd van tevoren contact op wanneer wij bij u langskomen voor het onderhoud aan cv of onderhoud aan verwarming. Arbeidsloon en voorrijkosten zijn bij het onderhoudscontract inbegrepen. Het eventueel vervangen van materiaal is hier niet bij inbegrepen. Hiervoor ontvangt u een aparte nota. Zo heeft u altijd een goed overzicht wat er aan uw cv-ketel is gebeurd.