Sanitair

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe badkamer, dan kan dat een hele zoektocht zijn. U moet prijzen vergelijken en kijken wat er aansluit op uw persoonlijke wensen. Vervolgens heeft u nog een goede installateur nodig, die een badkamer installatie voor u kan doen. Ons loodgietersbedrijf heeft al jaren ervaring in elk type badkamer installatie. Door onze ervaring weten wij wat er nodig is om een badkamer op een goede wijze te installeren. Een loodgieter van ons loodgietersbedrijf legt de leidingen op de meest praktische plekken aan en zorgt ervoor dat de badkamer installatie goed wordt uitgevoerd, zodat u jaren plezier heeft van uw nieuwe badkamer.

Een badkamerinstallatie op maat door ons bedrijf
De badkamer is een zeer belangrijke kamer in elk huis en het is essentieel dat de leidingen correct werken. Huiseigenaren kunnen rekenen op Van Dijkhuizen Installatie, voor reparatie, vervanging en badkamer installatie. Wij als erkend loodgietersbedrijf nemen graag contact met u op om samen met u om uw wensen te inventariseren.

Een Installatiebedrijf dat met u meedenkt
Douches, baden en sanitair, wij zijn op elk vlak deskundig. Vele tevreden klanten gingen u al voor bij ons Installatiebedrijf. Voor uw sanitair en complete installatie kunt u bij ons terecht. Samen met u maken wij een plan van aanpak, volledig naar uw persoonlijke wensen. Ook als u uw badkamer wilt laten renoveren bent u op het juiste adres bij ons. Wij verplaatsen evt. afvoeren, waterleidingen en verwarming voor u in uw badkamer.

Een badkamerinstallatie is altijd op maat bij ons installatiebedrijf. Wij regelen alles voor u van A tot Z; de tegelzetter, het stukadoorswerk, de elektra etc. etc. Alles tot een mooi en compleet geheel.